Beschikbaarheid & Reserveren

De prijzen verschillen per periode en verblijfsduur. Wij worden bij het beheer en verhuur ondersteund door Romex Restate. Om dubbele boekingen te voorkomen, maken we daarom samen gebruik van één systeem om te reserveren. Hier kunt u naast de beschikbaarheid ook de prijzen zien.

Als u op tijd boekt zal de prijs 10% lager zijn, doordat er een vroegboekkorting wordt gegeven. Voor het zomerseizoen geldt deze korting tot eind april, voor het winterseizoen tot eind oktober. Indien er een vroegboekkorting van toepassing is, zal dit duidelijk aangegeven staan.

Bij aankomst ontvangt u een welkomstpakket. Wij zorgen uiteraard dat de bedden netjes zijn opgemaakt en dat alles heerlijk schoon is. In het hoogseizoen is er een broodjes service beschikbaar, die bij de receptie kan worden besteld. De broodjes worden iedere ochtend op het door u gewenste tijdstip voor de deur van uw appartement geleverd.

De huismeesters wonen in het complex en zijn dus eenvoudig bereikbaar voor hulp of advies. Ook buiten de openingstijden van de receptie zijn zij telefonisch te benaderen.